Technisch specialist informatiemanagement (36 uur/week)

Tijdelijk
Maastricht
HBO

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen. Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat en je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij Team I,A&F binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg (VRZL). Dit team staat voor informatisering, automatisering en facilitair en is zoals de naam al doet vermoeden een zeer veelzijdig team. De functie van technisch specialist informatiemanagement valt onder het onderdeel Informatisering binnen het team I,A&F.

Wij zijn op zoek naar een technisch specialist die met ons mee kan denken en bouwen op het gebied van data-modellering en data-integratie, met als hoger doel toewerken naar een beperkt aantal bronsystemen die gegevens uitwisselen met diverse applicaties via API’s danwel een nog te ontwikkelen servicebus. Tevens werk en denk je mee over datawarehouse oplossingen en technische koppelingen die daarvoor nodig zijn. Als technisch specialist zorg jij voor een ontwerp en voor de realisatie van hiervoor genoemde koppelingen. Kennis die je niet hebt maak je je snel eigen en je ziet het ook als uitdaging om steeds nieuwe dingen te blijven leren.

Daarnaast heb je ook kennis van besturingssystemen, werkplekinfra en de Office365 mogelijkheden en volg je ontwikkelingen op dit gebied op de voet zodat je op de hoogte bent van de diverse mogelijkheden op dit gebied. Je wordt de sparringpartner voor onze externe IT-leverancier en onze interne IT medewerkers. Ook denk je mee en adviseert (gevraagd en ongevraagd) over hoe de veiligheidsregio zich op dit gebied kan verbeteren naar de toekomst.

De organisatie en het team

780

 

520

 

21

 

16

medewerkers

 

brandweervrijwilligers

 

teamleden

 

gemeenten

Binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg werken de 16 gemeenten, brandweer, politie en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio met elkaar samen om bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk op te kunnen treden. Als je bij ons komt werken, krijg je er in één keer circa 780 collega’s bij, waaronder 520 brandweervrijwilligers.Adobe Systems De standplaats voor deze functie is Maastricht, maar thuiswerken is eveneens mogelijk en gewenst.

Wat bieden wij jou?

- een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband

- maximum salaris €4.494,00 bij een fulltime dienstverband (schaal 10)

- volop ontwikkelingsmogelijkheden en veel ruimte voor eigen inbreng

- individueel keuzebudget 17,05 %

Ben jij wie we zoeken?

- minimaal een afgeronde hbo-opleiding

- minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie

- flexibel, daadkrachtig en behulpzaam

- Standplaats is Maastricht (thuiswerken mogelijk en gewenst)

·        Je hebt kennis van webservices en API’s.

·        Je beschikt over de benodigde programmeerskills.

·        Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

·        Je beschikt over inlevingsvermogen, bent integer en accuraat.

·        Je weet weerstand om te buigen in medewerking.

·        Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.

·        Je beschikt over brede technische IT-kennis in combinatie met een goed inzicht in bedrijfs- en organisatorische processen.

·        Je hebt ervaring met projectmatig werken.

·        Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Jeroen Derkx, via e-mail naar solliciteren@vrzl.nl onder vermelding van vacature Technisch specialist informatiemanagement. Reageren kan tot en met woensdag 12 januari 2022

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jeroen Derkx, teamleider I,A&F via telefoonnummer 06-34057159 of via e-mail j.derkx@brwzl.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


  • Deel deze pagina: