Medewerker contractmanagement (18 uur/week)

Tijdelijk
Heerlen
HBO

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen. Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat, maar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.


 

Wat ga je doen?

Als medewerker contractmanagement draag je bij aan de uitvoering en doorontwikkeling van ons inkoop- en contractmanagement, zoals inkoopdoelstellingen en verdere professionalisering van de inkoopprocessen, waaronder de registratie en het actueel houden van contracten in het contractbeheersysteem en verdere professionalisering van het bestelsysteem. Je waarborgt de toegankelijkheid van de contracten voor de hele organisatie en je bent eerste aanspreekpunt voor wat betreft informatie over lopende contracten. Je signaleert proactief de afloop van contracttermijnen en verzorgt rapportages vanuit het contractbeheersysteem. Je bent proceseigenaar van en coördineert het centrale contractbeheer. Je bent betrokken bij aanbestedingen en zorgt waar nodig voor ondersteuning van de inkoopadviseur.

Kortom een veelzijdige functie waarin jij je talenten mooi tot uitdrukking kunt laten komen

De organisatie en het team

780

 

520

 

10

 

16

Medewerkers

 

Brandweervrijwilligers

 

Teamleden

 

Gemeenten

Binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg werken de 16 gemeenten, brandweer, politie en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio met elkaar samen om bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk op te kunnen treden. Als je bij ons komt werken, krijg je erin één keer 780 collega’s bij, waaronder 550 brandweervrijwilligers. Je maakt onderdeel uit van het team Financien en Inkoop waar 10 medewerkers werkzaam zijn. De standplaats voor deze functie is Heerlen.

Wat bieden wij jou?

- Een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband

- Maximum salaris € 3.591, - bij een fulltime dienstverband (Schaal 8)

- Volop ontwikkelings mogelijkheden

- Individueel keuzebudget van 17,05%

Ben jij wie we zoeken?

- Hbo diploma

- Kennis en ervaring in een soortgelijke functie

- Communicatieve vaardigheden, integer en nauwkeurig

Omdat we een digitaliseringsslag willen maken vanuit het door te ontwikkelen bestelsysteem naar de financiële administratie, is boekhoudkundige kennis een absolute pré!  Ben jij in staat om beheersmatige werkzaamheden uit te voeren met betrekking tot systemen, gegevens en bedrijfsvoering? Beschik jij over het vermogen om zaken te analyseren en tot conclusies te komen? Kan jij zelfstandig te werk gaan, maar functioneer je ook prima in een team? Voel jij je graag verantwoordelijk voor de taken die jij hebt en waarborg je de kwaliteit van je werkzaamheden? Ben jij iemand met een positieve mindset die continu wil verbeteren met een gezonde dosis humor?  

Dan komen wij graag met jou in contact!

Interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Richard van der Schoot, via email naar solliciteren@vrzl.nl  onder vermelding van vacature medewerker contractmanagement. Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel Roger Kremer (Inkoopadviseur) dan via 06 50203504. Reageren kan tot en met 06 december 2021.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


 

 

 

 

 

 

 


 


  • Deel deze pagina: