Specialist team vakbekwaamheid (Waterongevallen)

Vast
Zuid-Limburg
HBO

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen. Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat, maar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Wij zijn op zoek naar een:

Specialist team Vakbekwaamheid
Met taakaccent ‘waterongevallen’

(36 uur/week)

 Wat ga je doen?

Als specialist ga jij aan de slag binnen het team Vakbekwaamheid, waar jij een bijdrage levert aan het Vakmanschap binnen onze organisatie, specifiek op het taakgebied waterongevallen en andere specialismen. Jij doet dit door kennis op te halen en te verspreiden, projecten te begeleiden op het gebied van brandweeronderwijs en te adviseren over vakbekwaamheidsvraagstukken. Ook ga je vooral zelf aan de slag met het maken van les- en leerstof én het verzorgen van lessen en/of opleidingen. Daarnaast denk je mee over de inhoud van de leerlijnen, opleidingen en jaarprogramma’s van je taakaccent (waterongevallen) en bewaak je het kwaliteitsniveau.

Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, ben jij als persoon in staat draagvlak te creëren bij meerdere belanghebbenden en helpen jouw communicatieve vaardigheden bij het maken van échte verbinding. Je bent een echte netwerker die streeft naar prestaties en weet ook mensen enthousiast te maken. Hierbij ben je vooral niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Om succesvol te kunnen zijn als specialist heb jij veel interesse in jouw taken en is de passie en kwaliteit terug te zien in het werk dat jij oplevert.

De organisatie en het team

Binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg werken de 16 gemeenten, brandweer, politie en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio met elkaar samen om bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk op te kunnen treden. Als je bij ons komt werken, krijg je er in één keer 780 collega’s bij, waaronder 520 brandweervrijwilligers.. De standplaats voor deze functie is Margraten.

Ben jij wie we zoeken?

·         Beschik je minimaal over HBO werk- en denkniveau aantoonbaar middels diploma of assessment;
·         Ervaring en kennis binnen het veiligheidsdomein en het taakaccent waterongevallen;
·         Bij voorkeur ervaring met (brandweer) onderwijs en projectmatig werken;
·         Bereid een piketrol uit te voeren;

Wat bieden wij jou?

·         Een prachtige baan bij een uitdagende organisatie die volop in ontwikkeling is;
·         Werken in een organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
·         Een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband;
·         Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, in maximaal schaal 10 (maximum bruto salaris €4.494,- bij een fulltime aanstelling);
·         Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
·         Individueel keuzebudget van 17,05%.

Interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Kenny Kicken, waarnemend teamleider Vakbekwaamheid, via email naar solliciteren@vrzl.nl onder vermelding van sollicitatie specialist team Vakbekwaamheid (taakaccent waterongevallen).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel Kenny Kicken dan via 06 50 20 33 99. Reageren kan tot en met 1 april 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


  • Deel deze pagina: