Webinar ‘Belevingsonderzoek veiligheid Chemelot’ op donderdag 15 april

07 april 2021 - 15:06
ActueelAlgemeen

Op dinsdag 6 april 2021 publiceerde het RIVM de resultaten van het onderzoek naar de veiligheidsbeleving van bewoners rondom chemiecluster Chemelot. Om geïnteresseerde omwonenden meer uitleg te geven over de resultaten en de vervolgacties, organiseert Veiligheidsregio Zuid-Limburg samen met het RIVM, Chemelot, gemeenten, GGD en provincie, een zogenoemde webinar. Deze vindt plaats op donderdag 15 april en start om 20.00 uur.

Een webinar is een presentatie die via internet te volgen is. Je hebt hiervoor een computer, tablet of telefoon nodig. Tijdens het webinar geeft het RIVM uitleg over de resultaten van het onderzoek. De onderzoeksresultaten worden door Chemelot, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en andere overheidspartijen gebruikt voor het verbeteren van de risicocommunicatie. Daarom licht Veiligheidsregio Zuid-Limburg tijdens het webinar toe wat er met de resultaten gebeurt. Tijdens het webinar kun je mondeling of via de chatfunctie vragen stellen. 

Belangrijke informatie

  • Wanneer is het webinar? Donderdag 15 april.
  • Hoe laat begint het? 20.00 uur.
  • Tot hoe laat duurt het ongeveer? 21.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar is noodzakelijk. Dit is de link naar het aanmeldformulier. Als je je hebt aangemeld, ontvang je via het opgegeven e-mailadres een link naar het webinar. Daarin staat ook meer informatie. 

RIVM-rapport over veiligheidsbeleving van omwonenden van Chemelot
  • Deel deze pagina: